Viggo Bendz om Svenska Järns höstmöte - Svenska Järn
VB Logo_plain

Viggo Bendz om Svenska Järns höstmöte

I mitten av september hade vi på Viggo Bendz A/S nöjet att arrangera ett av Svensk Järns årliga evenemang, skriver Tim Goldschmidt Ruders. Höstresan där man besöker en leverantör av maskiner som är av intresse för medlemmarna.

I årets upplaga hade vi organiserat en resa till Lefort, där en trevlig middag på kvällen avnjöts i fina omgivningar. Samtalen flödade och det diskuterades över borden.

Följande dag hade vi en bra och informativ dag, där medlemmarna fick prova att köra en TRAX 1000 skrotsax och överlag se hur Lefort som en av de få på marknaden kan leverera upp till 80+ enheter per år till globala kunder. Förutom de mobila versionerna diskuterade vi också de riktigt stora och stationära modellerna – LIDEX. En bra dag som avslutades med en bilfärd till V8-hotellet i Köln. Ett hotell som hyser några helt unika och speciella bilar – behöver nog inte säga mer.

Ett besök följande dag hos Steinert, där vi skulle få se deras tillvägagångssätt för att sortera metaller, var intressant, men inte lika spännande då det inte fanns möjlighet att se produkttester live. På vägen till flygplatsen var folk trötta efter tre intensiva dagar.

På uppdrag av Viggo Bendz vill vi gärna tacka för möjligheten att arrangera denna resa för Svensk Järns medlemmar.

Svensk Järns medlemmar är alltid välkomna att kontakta oss på Viggo Bendz om ni är på jakt efter maskiner eller utrustning till ert företag. Besök gärna vår hemsida, som dock är under ombyggnad för att ännu bättre representera vad vi gör och kan erbjuda.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk