Säljare med stort intresse för företagande till Sinf - Svenska Järn

Säljare med stort intresse för företagande till Sinf

På Sinf får du som säljare möjligheten att arbeta i en service- och näringslivsorganisation som står nära företagen. Vi erbjuder en arbetsplats med stark serviceanda, variation och utrymme för kreativitet. Vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika. Det gör vi på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri och tjänsteföretag, därtill ett tjugotal branschorganisationer.

Hos Sinf möter du både nya och befintliga kunder. De allra flesta har kommit i kontakt med oss tidigare. De kan ha akuta problem och behöver rådgivning inom arbetsrätt, affärsjuridik eller affärsutveckling. De kan också vilja utveckla sin verksamhet och ha behov av utvecklingsstöd eller utbildning.

Målet är att få fler medlemmar, skapa möten för våra rådgivare samt i dialog med våra branschansvariga skapa aktiviteter och vässa vårt medlemserbjudande.

Vi tror att du som söker har en några års erfarenhet av försäljning till företag, gärna inom industrin eller kanske tidigare varit Vd. Du brinner för att bygga långsiktiga relationer och har intresse för industrins utveckling i Sverige. Att jobba ute på fältet är något du känner dig bekväm med, då det i tjänsten ingår ett antal resdagar per år.

Som person har du en stark servicekänsla, är strukturerad, har egen drivkraft och är resultatinriktad. Du samarbetar väl med andra, kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter inklusive att ta dem i mål.

Erfarenhet från förhandling, kontakt med facket och kollektivavtal är meriterande. Har du därtill drivit eget företag och eller haft företagande i familjen är det en fördel.

Sinfs kontor är centralt placerat på gångavstånd från Stockholm Central. För oss är det viktigt att hitta rätt person till tjänsten därför har placeringsorten inte en avgörande betydelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag 2018-07-31.

Ansök här>>

OBS! När du klickar in dig i ansökan får du svara på några frågor om dina kvalifikationer, ladda upp ditt CV och personliga brev samt besvara ett frågeformulär kring arbetspreferenser som tar cirka 20 – 30 minuter. Välj en ostörd stund, var ärlig mot dig själv och gör dina prioriteringar utifrån hur du tycker att du är, inte hur du skulle vilja vara.

Några tips när du besvarar frågeformuläret kring arbetspreferenser.

Gör dina val genom att rangordna de 8 påståendena i varje grupp – vilket påstående som beskriver dig bäst, till vilket som stämmer sämst.
1. Börja med det påstående som stämmer bäst för dig – det du vill placera överst.
2. Ta sen det andra … osv
3. Om det sen blir svårare att prioritera kanske du hittar det påstående som du vill placera längst ner, som 8:e prioritering.
4. Därefter kan det vara lättare att placera de övriga i rätt ordning – eller så finner du ett annat sätt att prioritera som stämmer bättre för dig.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk